TC Kimlik No ile SSK Hizmet Dökümü Sorgulama

Sayfanın Konuları: SSK, SSK Hizmet Dökümü, SSK no, SSK Sicil No Sorgulama, SSK Sicil No ve TC Kimlik No ile SSK Hizmet Dökümü Sorgulama, SSK Maaş Hesaplama, SSK Emeklilik Süresi, SSK Öğrenme, SSK Pirim, SSK Sorgu, Sosyal Sigortalar Kurumu, ssk, www.ssk.gov.tr... hatalı aramalar: ssk gov, ssk.com, www ssk, ssk tr

TC KİMLİK NO İLE SSK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA

Yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak ekrana TC Kimlik Numaranızı girerek SSK Hizmet dökümünü edinebilirsiniz.

iddaa Sistem nedir nasıl oynanır nasıl hesaplanır



Diyelimki 6 maçlık bi kupon yaptınız sisteme 5 işaretlerseniz ben bu 6 maçdan 5 maçı doğru tahmin etsem bile yinede kazanıyım demiş olursunuz.. Yani 5 maç ı doğru tahmin ederseniz kuponunuz tutmuş sayılır.. Kupon bedeli için sistem tablosundan 6 ile 5 in birleşimi olan yere bakıyoruz (6) yani 6 ytl yatırıyoruz..

Eğer misliden 2′yi işaretlerseniz 2 X 6 ytl = 12 ytl yatırırsınız… Eğer ben misli oynamayacağım derseniz sadece 6 ytl yatırırsınız…

Şİmdi işin en can alıcı yerini anlatacağım Yine 6 maçlık kupon oynamış olun… Ve sistem alanından hem 6 hem 5 hemde 4 ü aynı anda işaretlemiş olun… Eğer böyle yaparsanız 6 maçdan 4 maç bile doğru tahmin ederseniz yinede kazanç sağlamış olursunuz…

Ve ödeyeceğiniz miktar ise şöyle hesaplanır… ilk olarak sistem tablosundan 6 ile 4′ün kesişimine bakın (15).. Daha sonra 6 ile 5′in kesişimine bakın (6).. Ve son olarak da 6 ile 6′nın kesişimine bakın (1)

Bu kupona yatıracağınız bedel 15+6+1= 22 ytl ‘dir… Eğer misli de oynamak isterseniz örneğin 2 misli .. Kupon bedeli 2 X 22 = 44 ytl olur…. 4 misli oynarsanız 4 X 22 =88 ytl olur…..

Sistemde kazanacağınız miktar ise şöyle hesaplanıyor.. Size en iyi kazanç getirecek yöntem örneğin 6 maç oynayıp aynı anda sistem alanından 6,5,4 ü işaretlemek olur.. Eğer 6 maçıda doğru tahmin ederseniz sistem 6 sistem 5 ve sistem 4 ayrı ayrı çarpılarak toplamları kadar miktarı kazanırsınız.. eğer 5 doğru tahminde bulunursanız sistem 5 ve sistem 4 ayrı ayrı çarpımlarının toplamı kadar miktarı kazanırsınız… eğer 4 tahmin doğru olursa bu 4 doğru tahminin çarpımı kadar miktarı kazanırsınız…

Alerjiler neden artırıyor?


İngiltere'de tıp çevreleri alerjilerin sayısının giderek arttığın konusunda hemfikir...

2007 yılında yayımlanan bir araştırma, gıda alerjisi teşhisiyle hastaneye yatırılanların sayısının 1990 yılından bu yana yüzde 500 arttığını gösteriyor.

Saman alerjisi, astım ve egzama vakaları da son 30 yıldır artmakta.

İngiltere Alerji Derneği Allergy UK'e göre bu da her üç kişiden birinin hayatının bir döneminde alerjik belirtiler gösterdiği anlamına geliyor.

Bu durum, İngiltere'de ulusal
sağlık yetkililerini çocuklarda alerjilerle nasıl mücadele edileceğine ilişkin yeni bir kılavuz yayımlamaya yöneltti.

BBC'de yer alan habere göre; çocuklarda en sık görülen gıda alerjileri inek sütüne, balık ve deniz ürünlerine, tavuk yumurtasına, soya, fıstık, buğday ve kivi meyvesine oluyor.

Vücudun alerjik reaksiyonu ise çeşitli; kimi zaman hapşırma kimi zaman deride kabarma şeklinde oluyor ama alerjiye yol
açan madde, kimilerinde de hayatı tehdit edecek şekilde sonuçlanabiliyor.

Peki alerji vakaları neden artıyor?

İngiltere'de St Guys and St Thomas's Hastanesinden Doktor Adam Fox, bunun basit bir yanıtı olmadığı görüşünde.

Fox, "Bir çok teori var ama ne yazık ki çoğunda boşluklar var o nedenle sebebini tam anlamıyla bilemiyoruz" diye konuştu.

Lordlar Kamarası Bilim ve
Teknoloji Komisyonu, 2007'de bulgulara ilişki bir değerlendirme yayımlamıştı.

Bu değerlendirmede çeşitli teorilere yer verildi.

Bunlardan biri hijyen teorisi; insanların çok daha temiz ortamlarda yaşamaları, bağışıklık sistemlerinin zayıflamasına neden oluyor.

Bir diğeri annenin beslenme düzeni; hamilelik ve emzirme dönemlerinde annenin beslenme düzeninin, bebekte alerjilere karşı önemli bir koruma sağlayacağı düşünülüyor.

Komisyon, bireylerin alerjik oldukları maddeye yüksek dozda maruz bırakılarak alerjisinin üstesinden gelinebileceği yolunda da görüş belirtti.

Değerlendirmede ayrıca hava kirliliğinin de alerjileri artırdığı görüşü dile getiriliyor.

Enrique Iglesias - Tonight Official Video

YA SONRA

Özcan Deniz'in senaryosunu yazıp, yönettiği ve oynadığı Deniz Çakır, Barış Falay ile Ragıp Savaş'ın eşlik ettiği ''Ya Sonra'' filmi, romantik komedi sahneleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Filmin konusu şöyle:

''Adem ile Didem evli bir çifttir, ancak Adem sevgisini daha az belli etmeye başlamış, Didem ise mutsuz bir kadına dönüşmüştür. Tutunacağı tek dal, mesleğine geri dönmek olacaktır. Adem'i çok seviyordur. Didem, kocasının peşinden giderken her şeyini terk ettiğinden, aynı fedakarlığı Adem'den beklemeye başlamıştır. Tam bu sırada başka bir masalın prensi devreye girer.''

Mazot 1.5 lira olacak

Kılıçdaroğlu, 3.5 lira olan mazot fiyatını 1,5 liraya indirme sözü verdi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Mazot oldu 3,5 lira. Ben size söz veriyorum, işçi Kemal'in, emekli Kemal'in sözü, mazotu yarıya indireceğiz, 1,5 lira yapacağız' dedi.

Kılıçdaroğlu, İzmir'in Ödemiş ilçesinde İstasyon Meydanı'nda partisince düzenlenen ''Tarım Mitingi''nde yaptığı konuşmada, Hükümetin çiftçi, emekli, esnaf dostu olmadığını söyledi. "Alın terinin karşılığının alınmadığı bir Türkiye'' ile karşı karşıya olduklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Zeytinin bittiğini söylüyorlar, üzüm var, zeytin var, incir var, pamuk var. Baktığınız zaman bu üreticilerin hangisi memnun? Biraz sesli söyleyin ki Ankara'daki Recep Bey duysun, bu milletin derdi nedir anlasın bari. Onların kulakları duymaz. Telefonla konuşurken derdinizi anlatın da onlar daha rahat duyar bunu. 12 Haziran'da sandığa gideceğiz. Halkın iktidarını kurmaya az kaldı, onun için mücadele edeceğiz'' dedi.

Türkiye'de yoksulluğun her geçen gün arttığını savunan Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "12 milyon 715 bin yoksulumuz var. Dedik ki 'aile sigortasını getireceğiz, yoksulluğu tarihe gömeceğiz' dedik. Başladılar korkmaya ve Recep Bey kalktı dedi ki 'Sen diyorsun ki 12 milyon 715 bin yoksul var kayıt dışı yoksulu niye hesaba katmadın' dedi. İlk kez Türkiye tarihinde bir başbakan kayıt dışı yoksulluktan bahsediyor, açıklanan rakam az diyor. Ne yaparsa yapsın aile sigortasını getireceğiz. Yoksul evde, kadının banka hesabına 600 lira yatıracağız. O kadın anasının ak sütü gibi o parayı çekip çoluğunun çocuğunun rızkını sağlayacak.

Biz bunu söyledik, hemen dediler ki 'aile sigortası gelecek kadına 600 lira yatırılacak ama yeşil kart iptal edilecek' dediler. Recep Bey sen de örgütün de duysun, yeşil kart iptal edilmeyecek, 600 lira da verilecek. Bu milleti düşüneceğiz biz.''

Hükümeti eleştirenlerin kapısına sabah saat 05.00'de polisin geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Telefonla konuşun belki dertlerinizi dinlerler diye şunun için söylemiştim; eğer hükümeti eleştirirse birisi sabahın 5'inde 6'sında polis kapısına gelir. Bizim iktidarımızda, halkın iktidarında sabahın 5'inde 6'sında kapınızı sütçü çalacak. 'Çocuğunuza süt getirdim' diyecek. Bunların iktidarında polis çalacak."

Kılıçdaroğlu, çiftçi kazanınca herkesin kazandığını, kaybedince herkesin kaybettiğini belirterek, ''Çiftçi ülkenin çimentosuysa o çimentonun dokularını Adalet ve Kalkınma Partisi, yani aldatanlar ve kandıranlar partisi bozmuştur'' dedi.

Çiftçiye ne kadar destek verildiğini, ne kadar vergi alındığını hesapladıklarını anlatan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Hesap şu: Çiftçiye 5 milyar lira destek verdiler. Bütün Türkiye'de çiftçilere verilen destek 5 milyar lira. Çiftçiden 6 milyar lira vergi aldılar. Verdiği destekten daha fazla vergi aldılar. Dışarıdan ithal edilen tarım ürünlerine 20 milyar lira verdiler. 5 milyar destek veriyorsun, 6 milyar vergi alıyorsun. 20 milyar lira da dışarıdan tarım ürünü getiriyorsun, oraya para veriyorsun.

Ben buradan Türkiye'deki bütün çiftçilere sesleniyorum: O 20 milyar lirayı yabancı ülkenin çiftçisine vermek yerine, bizim ülkenin çiftçisine verilseydi bu ülkenin çiftçisi bırakın Türkiye'yi, dünyayı beslerdi.''

Kılıçdaroğlu, dünyanın en pahalı gübresinin, dünyanın en pahalı mazotunun, en pahalı elektriğinin Türk çiftçisine verildiğini ileri sürerek, şunları söyledi: "Ama ürünü dünyanın en ucuz ürünü. Ne olacak? Ekmiyor. 26 milyon hektar alan AKP iktidarı döneminde ekilmedi, ekilmiyor. Çünkü ürünün karşılığını alamıyor çiftçimiz. Onun için sesleniyoruz. Çiftçinin sorunlarıyla bire bir ilgilenmek ancak halkını düşünen iktidar için geçerlidir. AKP halkı düşünen parti değildir."

Kılıçdaroğlu, partisinin iktidara gelmesi durumunda faizlerin yükseleceği yönündeki değerlendirmeye ilişkin, ''Ödemiş Meydanı'ndan sesleniyorum. Faizler asla ve asla çıkmayacak. Çünkü biz ekonomiyi iyi yöneteceğiz. Hatta şunu söyleyeyim, icra dairelerinin de sayısı azalacak. Hacizli traktör olmayacak'' dedi.

Rihanna - Only Girl (In The World)

İstanbul'da 4 gün kar var


İstanbul'da etkili olan yağış, yüksek kesimlerde kara dönüştü.


İstanbul'da etkili olan yağışlar, Anadolu yakasının yüksek bölgelerinde kara dönüştü. Yağışların 2 Mart'a kadar karla karışık yağmur şeklinde devam edeceği belirtildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bugün öğleden sonra Ümraniye, Kartal, Pendik ve Sultanbeyli'nin yüksek bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Yağışların, 2 Mart Çarşamba gününe kadar, yer yer karla karışık yağmur şeklinde olacağı bildirildi.

Hava sıcaklığının da bugün ile 2 Mart arasında, en düşük eksi 3, en yüksek 10 derece arasında olacağı kaydedildi.


Gülşen - Dillere Düşeceğiz (06-02-10 Beyaz Show

LG Lollipop GD580


Boyutlar: 108.3 x 51.5 x 13.4 mm
Ağırlık: 103.5 g
Ekran: 240 x 400 piksel, 2.8" 256K renk TFT ekran
Bellek türü 60 MB dahili, 8 GB'a kadar yükseltilebilir.
Kamera 3.15 megapiksel, 2048 x 1536 piksel / VGA ikincil kamera
Bağlanılabilirlik USB 2.0, Bluetooth 2.0, 3G (HSDPA 3.6 Mbps)

Samsung S8500 Wave




Ürüne Genel Bakış


Samsung S8500, özellikleri, kullanışlı yönü, performansı ve fiyatı ile tam bir iPhone alternatifi. Çoğunluluğa katılıp iPhone almak, ya da bir cep telefonuna o denli yüksek meblağlar vermek istemiyorsanız size şiddetle önerebileceğimiz ilk cihaz kesinlikle Samsung S8500 olacaktır.

Aslında belki de cihazı sadece "iPhone alternatifi" olarak nitelendirmemiz biraz yanlış olabilir. Zira ürün kendisine özel bir kitle yaratabilecek kadar güçlü ve zarif.

Artılar
- Üstün performans
- Super AMOLED ekran
- 720p HD video çekebilme özelliği
- Şık ve sade tasarım

Eksiler
- YES ve NO tuşları biraz fazlalık oluşturuyor
- Videodaki başarısının aksine fotoğraf konusunda çok iyi değil

Nokia N8


İşletim Sistemi:Symbian^3
Kamera:12 MP Carl Zeiss + Xenon flaş
İşlemci:680 MHz ARM 11
Ekran:3.5 inç AMOLED kapasitif dokunmatik
Depolama:16 GB + 32 GB miniSD kart eklenebilir
GPS / Ücretsiz Harita:Var
Bluetooth 3.0:Var
3G Desteği:Var
Wi-Fi:Var
Ağırlık:135 gram

Uzaylı (Hande Yener)

yüksek sadakat- live it up eurovision şarkımız

Çöp (Hande Yener)

Yonca Lodi Sana Birşey Olmasın izle izlesene



Yonca Lodi - Düştüysek Kalkarız - Orijinal Klip

Kobe'li THY reklamı yayında!

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam yüzü olan Kobe Bryant'ın oynadığı reklam filmi televizyonlarda yayınlanmaya başladı. Kobe, reklam filminde THY için mutfağa girdi

Canlı yayında tekmeler uçuştu! (İZLEYİN)


Canlı yayında tekmeler uçuştu! | video.mynet.com

Habertürk televizyonunda Eylem Talu'nun sunduğu "Burası Haftasonu" programında olay çıktı. Son şampiyon Camoka'ya rakibi ağır sözlerle eleştirince stüdyoda tekmeler havada uçuştu.

Amerikan güreşinin yerli versiyonu Turkish Power'da yer alan sporcular Talu'nun konuğu oldu.

"Sadece bedenle değil beynimizin de çalışması gerekiyor" diyen Camoka rakiplerini küçümseyerek gözdağı verdi.

İŞTE O ANLAR



Tottenhamlı futbolcu öldü

Tottenham'ın eski savunma oyuncularından Dean Richards'ın 36 yaşında öldüğü bildirildi.

Fener yine lider!

FENERBAHÇE: 2 - KASIMPAŞA: 0

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Serhan Malkoç, Kutluhan Bilgiç

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin (Dk. 87 Gökay), Emre Belözoğlu (Dk. 73 Cristian Baroni), Dia (Dk. 68 Özer Hurmacı), Alex, Niang
Yedekler: Serkan, İlhan, Stoch, Semih
Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Kasımpaşa: Fırat, Özgür Öçal, Robledo, Luiz Henrique, Ergün Teber, Keller, Sancak (Dk. 59 Korhan), Varela (Dk. 65 Gökhan Güleç), Dimitrov, Halil (Dk. 73 Şahin Aygüneş), Azar
Yedekler: Murat, Barış, Abdul Sebah, Onur
Teknik Direktör: Fuat Çapa

Goller: Dk. 32 Alex, Dk. 55 Dia (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Yobo (Fenerbahçe), Sancak (Kasımpaşa)
Not: Dk. 44 Varela penaltı kaçırdı (Kasımpaşa)

Kendisini köpek sanan şizofren koyun!..

Sıradan bir çiftlik günü koyunlar otluyor, çoban köpeği onlara gözcülük yapıyor. Ancak o da ne bir anda işler tersine dönüyor. Koyunlardan biri yaptıklarından sıkışmış olacak ki rolünü bir tarafa bırakıp köpeğin peşine düşüyor.

Galatasaray Gheorge Hagi Açıklama yaptı

GalatasarayTeknik Direktörü Ghergo Hagi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ilk 60 dakikasını iyi oynadıklarını belirterek, ''Son 30 dakikayı ise unutmalıyız'' dedi.

Hagi, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Atatürk Olimpiyat Stadı'na galibiyet için geldiklerini ifade ederek, ''60 dakika işler iyi gitti. Hava şartları da futbol için müsait değildi. Kolektif bir hatadan sonra beraberlik golünü yedik ve bundan sonra tamamen oyun disiplininden koptuk. Sonrasında da unutulması gereken bir maç oldu. Son 25 dakika o kadar kötü oynadık ki, bunu bir an önce unutmamız gerekiyor'' diye konuştu.

"Beklemediğimiz Bir Yenilgi Aldık"
''Bence iyi durumdaydık'' diyen Rumen çalıştırıcı, ''Ama beklemediğimiz bir yenilgi oldu. Şu anda sıcağı sıcağına söylenebilecek bir şey; son 30 dakika içinde çok büyük hatalar yapıldı ve şu anda bunların açıklaması zor'' ifadesini kullandı.

Hagi, zor bir durumda olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

''Havamız kötü ama biran önce kendimize gelerek, çarşamba günü oynayacağımız maçı düşünmemiz gerekiyor. Önümüzde çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile çok önemli bir maçımız var. Bunu kazanarak turu geçmemiz gerekiyor. Bence iyi bir kadromuz var. Ama deplasmanda galibiyeti getirecek bir şeyler eksik. 1-0 öndeyken, iyi bir gol pozisyon yakaladık. 2-0 olsaydı maç bu şekilde de bitebilirdi. Futbola müsait hava şartları da yenilgide etkili de oldu.''

"Herkes Analiz Yapmalı"
Bu maçın ardından herkesin kendi kendine analiz yapması gerektiğini anlatan Hagi, ''Bizim için en önemli olan şey, bütün herkes kendi kendine bu akşam analiz yapması lazım. Çarşamba çok önemli maç var. Bir an önce kendimize gelerek bu maça çıkmalıyız'' dedi.

Hagi, basın mensuplarının oyuncuların performanslarını sorması üzerine, ''Kaybedince hepimiz kaybediyoruz, hepimiz hata yaptık. Teknik kadro ve oyuncular hata yaptık. Sadece bir oyuncu üzerine hataları yükleyemeyiz'' diye konuştu.

"Üzerimizde Baskı Var"

Hagi, saha dışındaki olayların kendisini aştığını vurgulayarak, ''Üzerimizde büyük baskı var. Ama biz bu baskıyı kaldırıp, maçımızı oynamamız gerekiyor. Ben oyunculara gerekli olan heyecanı ve maç oynama motivasyonunu vermeye devam edeceğim'' ifadesini kullandı.

Galatasaray 'ın bir sezonda 11. mağlubiyeti alarak tarihe geçtiğinin vurgulanması üzerine Rumen teknik adam, ''Bununla yaşamalıyız. Böyle kötü bir tecrübeden herkesin öğreneceği bir şey var. Bu tür durumlarda konuşmak zor. Susup çalışmamız lazım'' şeklinde konuştu.

''Bu takımın Türkiye Kupası'nı alabilecek gücü var mı'' sorusunu da Hagi ''Bizim takımımızda potansiyel var. Ben bunun araştırmasını yapıyorum. Yarından itibaren bunun üzerinde çalışacağım. Çarşamba günü 90 dakika iyi oynamak istiyoruz'' diye yanıtladı.

Flaş...Moskova'da patlama


Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir alışveriş merkezinde patlama meydana geldi.



Alınan bilgiye göre, Moskova'daki bir alışveriş merkezine intihar saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucu meydana gelen patlamada elinde el bombası bulunan saldırgan hayatını kaybetti. Ölü ve yaralı sayısına ilişkin henüz net bir açıklama gelmedi.

Görgü tanıkları saldırganın arabasıyla geldiğini, arabadan çıktıktan sonra el bombasının pimini çektiğini söyledi.

Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri hemen soruşturmaya başladı.

Kredi kartı olanlar dikkat

Yargıtay, tüketici Mahkemesi tarafından kredi kartı üyelik ücretini geri alan Fuat Engin'in kredi kartını iptal eden bankanın işlemini iptal eden ve bankayı tazminat ödemeye mahkum eden kararını onadı



Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Fuat Engin, 10 yıldır kullandığı kredi kartına 45 lira üyelik ücreti tahakkuk ettirerek tahsil eden bankaya itirazda bulunduğunu, itirazı kabul edilmeyince haksız ve hukuka aykırı olarak alınan tutarın iadesi talebiyle Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurduğunu anlattı

Hakem heyetinin, anılan tutarın iadesi yönünde karar aldığını belirten Engin, bankanın, Tüketici Sorunları Hakem Heyeti kararı doğrultusunda, kredi kartı üyelik ücreti adı altında aldığı tutarı kendisine iade ettiğini ancak, ilgili kredi kartını ''kredi kartı üyelik ücretinin iade edilmesi'' nedeniyle, sözleşme hükümleri gereğince ''sözleşme fesih hakkını kullandığı'' gerekçesiyle kullanıma kapattığını kaydetti.

Engin, bu durum üzerine bankanın uygulamasının, hakkaniyete ve emredici hukuk kurallarına aykırı, tek yanlı ve haksız bir durum olduğu gerekçesiyle işlemin iptal edilerek, kredi kartının yeniden kullanıma açılması talebiyle İstanbul Tüketici Mahkemesi'nde dava açtığını dile getirerek, sözleşme feshi nedeniyle ''kredi kartını kullanamaması'' ve ''bilgisi dışında kapatılan kredi kartını kullanmak istediğinde onay verilmediği için çevresinde zor duruma düştüğü'' gerekçeleriyle tazminat talebinde bulunduğunu söyledi.

Tüketici Mahkemesi'nin, ''davalı bankanın yasal dayanaktan yoksun, haksız işlemi nedeniyle ağır kusurlu olduğunun kabulü''nün gerektiği sonucuna vardığını aktaran Engin, mahkemenin, Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu ile Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun ilgili hükümlerine aykırı olan, kredi kartı sözleşmesinin feshedilerek, kapatılmasına yönelik işlemin iptaline, ''kredi kartı üyelik sözleşmesinin yenilenerek sözleşmenin bir örneğinin Fuat Engin'e verilmesine ve yarattığı mağduriyet nedeniyle manevi tazminat ödenmesine'' karar verdiğini anlattı.

Engin, İstanbul Tüketici Mahkemesi kararının, banka tarafından Yargıtay'da temyiz edilmesi üzerine konuyu görüşen Yargıtay 13. Dairesi'nin bankanın kararı bozma talebini reddederek, yerel mahkemenin Engin lehinde verdiği kararını onayladığını bildirdi.

Hak aramanın önemine ve gerekliliğine dikkati çeken Fuat Engin, kararı değerlendirirken, kredi kartı aidatı veya üyelik ücreti nedeniyle kartı kullanıma kapatılan tüketicileri, hakkını aramaya ve bankaların yaptıkları haksız ve tek yanlı sözleşme değişikliklerine itiraz etmeye çağırarak, tüketicilere Tüketici Örgütleri Federasyonu üyesi tüketici örgütlerinden hukuki destek almalarını önerdi.

Kılıçdaroğlu, ölümden döndü!

Kılıçdaroğlu, elektrik tellerinin bulunduğu bir bölgeden geçerken akıma kapılma tehlikesi atlattı.

Güncelleme:26 Şubat 2011 21:03

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Ödemiş ilçesinde tarım kesimine yönelik "Çiftçilerimiz rahat bir nefes alsın diye bir ıslık da sen çal" adlı bir mitingde konuştu. Mitingden sonra meydandan ayrılırken seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, elektrik tellerinin bulunduğu bir bölgeden geçerken akıma kapılma tehlikesi karşısında eğildi.
İstasyon Meydanı'ndaki mitingde Kılıçdaroğlu'nu yaklaşık 40 bin kişi dinledi. AK Parti iktidarından kurtulmak için ikinci Kurtuluş Savaşı başlattıklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Efeler diyarı Ödemiş'te ekonomik kurtuluş savaşı başlatıyoruz. Bu yola beraber çıkacağız" dedi. Kılıçdaroğlu, CHP iktidarında mazottan alınan ÖTV'yi indireceklerini ve bugün 3.5 lira olan mazotun fiyatının 1.5 liraya düşmesini sağlayacaklarını ifade etti. Mitingden sonra meydandan ayrılırken seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, önemli bir tehlike geçirdi. Elektrik tellerinin bulunduğu bir bölgeden geçen otobüsün üzerinde bulunan Kılıçdaroğlu ve partililer, son anda telleri farkederek eğilerek elektrik çarpmasından kurtuldular. Bu olayın üzerine Kılıçdaroğlu, selamlamayı keserek otobüsteki yerini aldı. Ciddi bir tehlike yaşanmadığını savunan CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, "Elektrik tellerini görünce tedbir olarak otobüse indik. Önemli bir tehlike atlatmadık" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel'in de doğru yönlendirme yapılmadığı gerekçesiyle bu olay nedeniyle parti yöneticilerini fırçaladığı iddia edildi.

KILIÇDAROĞLU VE ERDOĞAN İZMİR'DE BİRLİKTE AÇILIŞ YAPACAK
Kılıçdaroğlu, Ödemiş mitingi öncesi İnciraltı Crowne Plaza'da parti üst yönetimi ve İzmir il yöneticileri, belediye başkanları ile sabah kahvaltısında biraraya geldi. Eski bakanlardan Aydın Ayaydın ile DYP ve ANAP'ın eski yöneticilerinden Aytun Çıray'ın da hazır bulunduğu kahvaltı sonrası Ödemiş'e hareket eden Kılıçdaroğlu, yol boyunca sevgi gösteleri ile karşılandı. Torbalı ve Bayındır'a uğrayan Kılıçdaroğlu, Canlı beldesinde çay molası vererek köylülürle bir süre sahbet etti. Burada basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, İzmir'de 6 Mart'ta Aliağa-Menderes Hafif Raylı Sistemi Resmi Açılış Töreni'ne Başbakan RecvepTayyip Erdoğan ile birlikte katılıp katılmayacağı yönündeki soruya "Yurtdışı programım var. Ancak özel uçakla yetişmeye çalışacağım" diye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, milletvekili aday belirlemesinde ise İzmir'den kendisine iletilen önseçim talebini inceleyip karar vereceklerini belirtti. Bayraklı Belediyesi'nde işten çıkarılan bir grup işçiyle görüşen Kılıçdaroğlu, kendisine bugünden itibaren çadır kurup eyleme başlayacağını söyleyen işçilere İl Başkanı ile görüşerek sorunun çözümüne çalışacağını söyledi. Mitingden sonra meydandan ayrılırken seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, elektrik tellerinin bulunduğu bir bölgeden geçerken akıma kapılma tehlikesi karşısında eğildi.

Aslan 15 Dakikada 'Av'landı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2.yarıda 15 dakika içerisinde yediği gollerle 3-1 mağlup oldu.

14. dakikada Culio'nun sağdan ortasında ceza sahasında arka direkte uygun durumda bulunan Baros'tan önce araya giren kaleci Oğuzhan, topu kornere çeldi.

23. dakikada Culio'nun ceza sahası önünden kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Oğuzhan'da kaldı.

26. dakikada Ekrem'in soldan ortasında, ceza sahasında iyi yükselen Holmen'in kötü kafa vuruşunda top üstten farklı bir şekilde auta gitti.

32. dakikada Galatasaray 1-0 öne geçti. Sabri'nin pasında ceza sahası çizgisi üzerinde topu kontrol eden Baros, hafif sol çaprazda savunmadan sıyrılarak güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.

38. dakikada Culio'nin pasıyla soldan ceza sahasına giren Baros, dar açıya rağmen vuruşunu yapmak isterken, araya giren Can topu kornere attı.

Kalan sürede önemli bir pozisyon olmadı ve Galatasaray ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

51. dakikada Mahmut'un ceza sahası dışından sert vuruşunda kaleci Zapata topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

57. dakikada Kazım'ın sağdan yerden pasında, ceza sahasında savunmanın arkasında topla buluşan Stancu'nun dokunamadığı top ters taraftan taca çıktı.

61. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor skoru eşitledi. Soldan ceza sahasına giren Gökhan Ünal'a Serkan bir türlü müdahale edemezken, bu oyuncu çizgiye kadar inip altı pasta bulunan Holmen'e pasını çıkarttı. Uygun durumdaki Holmen topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı.

66. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-1 öne geçti.Galatasaray yarı sahasında Cana'nın pasında top Mustafa'ya çarparak Gökhan Ünal'ın önünde kaldı. Bu futbolcu uygun durumdaki İbranim Akın'a pasını verdi. İbrahim Akın da düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-1.

74. dakikada soldan ceza sahasına giren Ekrem, Kazım'ın müdahalesiyle dengesini kaybedip, yerde kalınca hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. 76. dakikada penaltı atışını kullanan İbranim Akın, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak, skoru 3-1 yaptı.


89. dakikada Ali Güzeldal'ın ceza sahası dışında sağ taraftan sert şutunda top üstten auta gitti.

Kalan sürede sonuç değişmedi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak, ligde Galatasaray'ı ilk kez yenmeyi başardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 3 - Galatasaray: 1
Stat:
Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Fırat Aydınus xx, Orkun Aktaş xx, Adil Sinem xx
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan xx, Kus xx, Can xx, Metin xx, Ekrem xxx, Cihan xx, Mahmut xxx (Dk. 77 Efe x), Holmen xxx, Gökhan Süzen xx (Dk. 67 Ali Güzeldal x), İbrahim Akın xxx (Dk. 85 İskender x), Gökhan Ünal xxx
Galatasaray: Zapata x, Serkan x, Cana x, Servet xx, Çağlar xx, Sabri xx (Dk. 76 Yekta x), Mustafa x, Culio xx, Kazım x (Dk. 90 1 Emre Çolak ?), Stancu x (Dk. 80 Pino x), Baros xx
Goller: Dk. 32 Baros (Galatasaray), Dk. 61 Holmen, Dk. 66 ve 76 (penaltıdan) İbrahim Akın (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Kus, Dk. 59 Holmen, Dk. 78 Ali Güzeldal (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 85 Serkan, Dk. 90 2 Pino (Galatasaray)

Maçtan Notlar
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasına, soğuk hava şartları ve yağış nedeniyle taraftar ilgisi bir hayli az oldu.

80 bin kişilik stada gelen az sayıda Galatasaraylı taraftar, takımlarını desteklemeye çalıştı. İki derece hava sıcaklığında oynanan karşılaşmayı yaklaşık 2 bin 500 sarı-kırmızılı taraftar izliyor.

Neill'ın Yerine Mustafa Sarp Oynadı

Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi, 1-0 kazanılan Bucaspor maçından sadece 1 oyuncuyu zorunlu olarak değiştirdi.

Rumen çalıştırıcı, sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan Neill'in yerine Mustafa Sarp'a ilk 11'de yer verdi.

Stoperde Servet'in yanında Cana'yı oynatan Hagi, Mustafa'ya ise ön libero mevkisinde şans tanıdı.

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Pino maç kadrosuna dahil edilirken, cezasını tamamlayan Ayhan da yedekler arasında yer aldı.

Basın Tribününde Sıkıntı

Yağış nedeniyle basın tribünündeki masa ve sandalyelerin ıslanması, medya mensuplarına sıkıntı yarattı.

Medya mensupları, tribünün üstü kapalı olmasına rağmen rüzgar nedeniyle yağmurdan ıslanan yerlerinde oturamadı. Basın mensupları en üst bölgede kuru olarak bulunan az sayıda yere oturarak görev yaptılar.

Fenerbahçe - Kasımpaşa Maçı

Fenerbahçe Kasımpaşaspor Maçında 2 GoL Var..
80.Dakika :
Fenerbahçe atağında Niang topla birlikte ceza sahası içine yönelmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
78.Dakika :
Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Dimitrov sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, arka direkte Keller bomboş pozisyonda şutunu vurdu ve top üstten auta çıktı.
77.Dakika :
Kasımpaşa atağında Dimitrov sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Gökhan araya girerek topu uzaklaştırdı.
75.Dakika :
Kasımpaşa atağında Keller sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunmada Yobo araya girerek topu uzaklaştırdı.
74.Dakika :
Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 5 numarayla Emre Giren oyuncu 16 numarayla Cristian
73.Dakika :
Kasımpaşa'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 14 numarayla Halil Giren oyuncu 10 numarayla Şahin Aygüneş
72.Dakika :
Kasımpaşa'da kaleci Fırat'ın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.
71.Dakika :
Kasımpaşa'da kaleci Fırat bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.
70.Dakika :
Fenerbahçe atağında Özer sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
68.Dakika :
Kasımpaşa'da Şahin Aygüneş oyuna girmek için hazırlık yapıyor.
67.Dakika :
Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 92 numarayla Dia Giren oyuncu 20 numarayla Özer
65.Dakika :
Kasımpaşa atağında Özgür sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Lugano araya girerek topu kornere gönderdi.
64.Dakika :
Kasımpaşa'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Varela Giren oyuncu 24 numarayla Gökhan Güleç
62.Dakika :
Kasımpaşa'da Gökhan Güleç birazdan oyuna girecek.
61.Dakika :
Kasımpaşa'da Varela sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Azar yükseldi kafayı vurdu ve kaleci Volkan köşeden topu saha içine çeldi.
60.Dakika :
Fenerbahçe'de Dia sol kanatta topla buluştu ama hakem ofsayt kararı verdi.
58.Dakika :
Kasımpaşa'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 5 numarayla Sancak Giren oyuncu 87 numarayla Korhan
56.Dakika :
Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
55.Dakika :
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Dia ile 2. golü buldu.Niang ceza sahası içine pasını verdi, Dia topla buluştu ayağının dışıyla köşeye bekletmeden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.
54.Dakika :
Kasımpaşa atağında Keller topla birlikte ceza sahası içine yöneldi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
52.Dakika :
Kasımpaşa atağında Varela sağ çaprazdan kaleye şut denedi ama top kaleci Volkan'da kaldı.
50.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan topla ceza sahası içine girdi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
49.Dakika :
Fenerbahçe atağında Alex sol kanata doğru pasını verdi ama savunma araya girerek Dia'dan önce topu uzaklaştırdı.
47.Dakika :
Kasımpaşa atağında Halil sol kanattan ceza sahası içine doğru pasını verdi ama savunma topu uzaklaştırdı.
46.Dakika :
Fenerbahçe hakem Halis Özkahya'nın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.
45.Dakika :
Hakem Halis Özkahya ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eriyor.
45.Dakika :
Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Fırat çıkarak topu uzaklaştırdı.
45.Dakika :
Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
45.Dakika :
4. Hakem Kutluhan Bilgiç ilk yarının sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
44.Dakika :
Fenerbahçe'de Yobo topa elle dokunduğu için Sarı Kart gördü.
43.Dakika :
Kasımpaşa'da Varela penaltıyı kullandı, sağ köşeye sert vurdu ve kaleci Volkan köşeden topu kurtardı.
42.Dakika :
Fenerbahçe'de Yobo ceza sahası içinde topa elle dokunduğu için hakem Halis Özkahya penaltı kararı verdi.
40.Dakika :
Kasımpaşa'da Varela sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Luiz Henrique yükseldi kafayı vurdu top auta çıktı ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
38.Dakika :
Kasımpaşa atağında Halil ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.
37.Dakika :
Kasımpaşa'da Halil ofsayt pozisyonunda kaldı.
36.Dakika :
Fenerbahçe atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.
35.Dakika :
Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
34.Dakika :
Kasımpaşa'da Sancak hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
33.Dakika :
Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
32.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia topla birlikte ceza sahası içine yöneldi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
30.Dakika :
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex'in serbest atıştan attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.
28.Dakika :
Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Azar sol kanattan kafayla topu içeriye indirdi, halil hareketlendi altıpas önünde 2 kişi arasından topa dokundu ve kaleci Volkan son anda topu saha içine çeldi.
27.Dakika :
Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama topu ayağından açınca pozisyon autla sonuçlandı.
26.Dakika :
Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama ön direkte savunma topu bir kez daha kornere gönderdi.
25.Dakika :
Fenerbahçe atağında Emre sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.
24.Dakika :
Fenerbahçe atağında Andre Santos sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.
23.Dakika :
Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma Lugano'dan önce topu uzaklaştırdı.
22.Dakika :
Fenerbahçe'de Mehmet Topuz kaleye yaklaşık 27 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
21.Dakika :
Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
19.Dakika :
Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Lugano yükseldi kafayı vurdu ve top az farkla yandan auta çıktı.
18.Dakika :
Fenerbahçe'de Dia'nın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.
16.Dakika :
Fenerbahçe'de Dia bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.
14.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Selçuk yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.
13.Dakika :
Fenerbahçe atağında Alex topla birlikte ceza sahası içine girdi, kaleye sert vurdu ama top kaleci Fırat'ta kaldı.
12.Dakika :
Kasımpaşa atağında Varela ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top auta çıktı.
11.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top auta çıktı.
10.Dakika :
Kasımpaşa atağında Özgür sağ kanattan ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Volkan'da kaldı.
9.Dakika :
Fenerbahçe atağında Selçuk sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
8.Dakika :
Kasımpaşa atağında Dimitrov ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama top kaleci Volkan'da kaldı.
7.Dakika :
Fenerbahçe atağında Yobo ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
5.Dakika :
Fenerbahçe atağında Emre sol kanata doğru uzun oynadı, Dia hareketlendi ama top doğrudan taca çıktı.
4.Dakika :
Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
3.Dakika :
Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
2.Dakika :
Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Andre Santos sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, savunmadan seken topa Mehmet Topuz altıpas önünde sert vurdu ve kaleci Fırat topu saha içine çeldi sonrasında Gökhan Gönül kafayı vurdu ve kaleci Fırat topu kornere gönderdi.
1.Dakika :
Karşılaşma Kasımpaşa'dan Azar'ın vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika :
spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe 48 puanla 2. , Kasımpaşa ise 14 puanla 18. sırada bulunuyor.
0.Dakika :
Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 23.hafta karşılaşmasında Şükrü Saraçoğlu Stadında Fenerbahçe ve Kasımpaşa karşı karşıya geliyor.

Geçen haftadaki sayfa görünümleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.